3 januari 2012

Du härliga jullov...

...dock utan så mycket snö. Men gud så härligt det har varit. Julafton spenderades här hemma med älskade syster med familj, kära mor och senare på eftermiddagen kom svärmor och hennes man. Många julklappar delades ut till dom förväntansfulla barnen. Det lektes hej vilt bland snören och papper.
Juldagen blev en favorit i repris. Med ytterligare gäster och mer mat och många fler paket. Tycker det är fullt ståhej med att sortera upp paketen så det blir lite på julafton och lite dagen efter, så alla barnen får öppna paket. Det byggdes lego, åts hemmagjort godis, lektes m leksaker och spelades spel.
I mellandagarna har vi spelat spel, tittat på film, barnen har lekt, byggt stora legobyggnader och varit tillsammans hela stora familjen. Och det bästa av allt, vi har varit på bio. Även tjejerna. Eftersom dom är av den mörkrädda sorten, har vi väntat med att gå på bio med dom. Men dom fixade det galant. Och nu vill dom gå på bio igen. Kul!!!

Nyårsafton firades hemma hos syrran. Vi åt god oxfilé med klyftpotatis. Hade det trevligt och barnen lekte. Mådde inte särskilt bra mot slutet av kvällen, så vi åkte hem, så vi lagom var i Nässjö vid tolvslaget. Det blev inte riktigt så som jag hade tänkt mig. Men det blev nytt år ändå.
Några nyårslöften har jag inte avgett. Man bryter ju bara dom ändå. Hoppas ni alla får ett härligt 2012!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar