19 februari 2017

Sportlovet come and gone

Då var årets sportlov överstökat. Eller tyvärr redan slut. Tiden går så fort när man har roligt. Även fast jag älskar rutiner, så är det skönt att slippa vakna av klockan tidigt på morgonen. Gå och lägga sig sent på kvällen och vara tillsammans. 
Veckan började rätt lugnt med renovering i köket. Fixade klart väggen där vi satte in en altandörr för nått år sen. Lister och sånt där tråkigt som man konstigt nog alltid lämnar. Passade även på att sy om köksgardinerna från knytgardiner till vanliga kappor. 
På tisdagen blev det lite roligare för barnen. Då drog vi till Jönköping för att gå på Vaiana. En riktigt bra film som jag verkligen kan rekommendera. Passade på att köpa lite kläder till barnen när vi ändå var i storstan och lite annat smått och gott.
Det är så konstigt att alla lov ska "förstöras" av att något barn skadar sig. Men det är ju sånt som man får räkna med tyvärr. Linnea mådde lite bättre dagen efter, så då pysslade vi lite hemmavid. Tjejerna har riktigt bra med fantasi, så det är inte så svårt för dom att ha saker att göra. 
Drog en repa till dollarstore i Eksjö med brudarna på fredagen för då började alla bli rastlösa. Det var kul att Linnea valde att gå med rullatorn i butiken. Den värsta rädslan hade gått över då. 
Det blev ett helt okej lov ändå, trots vurpan mitt i. Om några månader är det väl påsklov också. Tiden går så fort tycker jag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar