17 juni 2011

Är grymt besviken

Pratade för en stund sen med två olika personer från habiliteringen. Tjejernas cyklar blir beställda idag med diverse tillbehör. Men risken är att det minst är tolv veckors leveranstid. Då kan man glömma att få cyklarna nu i sommar med andra ord. Detsamma gäller för deras efterlängtade permobiler. Fick veta att det blir inget under sommaren i alla fall. Så jävla illa. Fruktansvärt trist för Ebba och Linnea. Hur kul kommer det bli att få cyklarna i höst eller vinter när man inte kan vara ute och cykla i samma utsträckning som man kan göra på sommaren. Fattar inte varför det ska vara sån rent ut sagt jävligt lång leveranstid. Och det finns ingen förståelse för att säsongen är nu, inte om tolv veckor. Men det verkar inte som att det går att skynda på saker och ting heller. Det ska beslutas och så ska det gå igenom procedurer. Byråkrati på hög nivå!
Men nu vet jag att så här är det, så då behöver jag inte tänka på det mer. Sakerna är beställda i alla fall. Alltid något.

1 kommentar:

  1. Usch vad tråkigt att de inte får cyklarna till sommaren. Förstår att du är besviken! Tyvärr är det ofta så, har sett det många gånger då jag också jobbar inom vården. Det är många gånger man blir arg och besviken på hur lång tid saker och ting tar och det är tyvärr lite förståelse från både läkare och andra runt omkring. Hoppas verkligen de snabbar på med cyklarna så tjejerna får dem snart!!! *håller tummarna*

    SvaraRadera