16 juni 2011

Utflykt x 2

Idag är tjejerna på utflykt med dagis. Dom fick åka till dagis som vanligt för att äta frukost. Sen skulle dom ta bussen till utflyktsmålet. Dom skulle åka hem till en av "fröknarna" på avdelningen. Där skulle dom grilla korv, titta på höns och kycklingar. Blir väl en hel del lek med skulle jag tro. Att åka buss lär ju inte ha blivit några problem, eftersom vi åkt en hel del buss i Stockholm när vi varit där. Ska åka och hämta dom på utflykten lite senare.
Sen i eftermiddag ska vi in till Jönköpings stadspark för lite picknick och lek. Skönt att det blir en paus mellan utflykterna, så man hinner med att packa ner det som ska med till picknicken. Vi får ju tur med vädret idag. Dom andra dagarna har det ju varit lite si och så med vädret. Så det var härligt att vakna upp och se solen stråla i morse.

Innan barnen vaknade passade jag på gå ner till tvättstugan och cykla en halvtimme på motionscykeln. Tänkte fortsätta så på vardagarna. Då är redan motionen avklarad. Det var skönt att sitta där nere i sin ensamhet och lyssna på en av böckerna Anna Jansson skrivit om Maria Vern. Är inne på den tredje boken nu.

Nu ska jag ladda om tvättmaskinen och sen hasta iväg mot tjejerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar