6 september 2012

Badrummet

När badrumsresan började trodde jag aldrig vi skulle få ett så fint badrum. Det var svårt att tänka att det skulle bli klart i tid. Men det blev vi gott och väl. Men tyvärr är vi inte helt nöjda med hur fallet blev på golvet. Det samlas vatten framför vår commod. Och vattenansamlingar på golvet och ett benskört barn är en dålig combo. Onödiga halkolyckor vill man undvika. Så vi har bestämt att ta reda på vem som bör ansvara för hur fallet blev på golvet. Och hur vi ska lösa problemet.
Men om man bortser från det problemet, så trivs jag underbart i vårt badrum. Kan till och med säga att jag gärna börjar vilskita, bara för att få vara i rummet. 
Badrummet vi hade innan fick man nästan backa in i. Kanske inte så extremt. Men all inredning stod precis jämte varandra. Om man säger så här. Två barnrullstolar i badrummet och sen var det fullt.
Så ni kan ju tänka er hur mycket det underlättar att ha ett "stort" badrum där tjejerna kan vara med sina hjälpmedel och sköta sin hygien i stort sett själva.
Så här såg det ut efter rivning av inneväggar och golv. Rören är dragna.
Öppningen in till köket blev sen igensatt.




Tjejernas handikappsanpassning till toaletten från Svancare.
Liten, nätt och snygg.



Ebba och Linneas alldeles egna handfat som är höj och sänkbart.
Russin gillar att ligga i handfatet eller stå och dricka vatten ur det.





1 kommentar:

  1. Måste vara skönt för tjejerna när det är anpassat så de kan klara sig själva mera! Fint är det också!

    SvaraRadera