6 december 2010

Helgen som varit

I helgen har vi haft kalas här hemma. Maken fyller 38 år idag. I fredags kväll var lillsyrran med familj och åt tacos med oss. Mumsigt! Tittade även på film tillsammans. Det fick bli Shrek´s sista film. Rätt okej. Men tycker nog att trean var bättre. 
I lördags kom lillsyrran och även stora syster med familjer hit. Mest var det för att ses. Men även för att fira maken. Vi bjöd på pasta och dundergod pastasås. Sen blev det cheescake och kladdkaka. Lillsyrran Carro hade även med sig henne och Olas kinect. En kamera till x-box 360. Strået vassare än wii. Mycket roligare spel än wii trots att det än så länge inte finns så många. Å träningsvärk fick man också. Vaknade i söndags morgon och hade världens träningsvärk i armarna och vaderna. Har aldrig haft träningsvärk av att spela wii. Ebba och Linnea kunde vara med och spela lite också. På sånna spel som man bara behövde använda armarna. Men Linnea var med och dansade lite också. En toppenkväll om jag får säga det själv. Dom lite äldre syskonbarnen blev eld och lågor och skulle hem och tjata på deras pappa om ett x-box och kinect till. Lycka till!
I söndags kom svärmor och hennes man hit en sväng på fika. Även Carro med fam. var här med. Carros sambo Ola är ju lillebror till min man Ted. Invecklat men kul.

Nu ska jag och barnen ta och äta lite frukost. Sen efter lunch blir det möte i stan för mig. Medan Carro är här och passar tjejerna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar