8 december 2010

Robin Hood

Igår hade vi lite kvalitetstid, jag och maken. Vi hade hyrt filmer på ICA förra helgen. Sista Shrek filmen, Love Happens (Aaron Eckhart & Jennifer Aniston) och Robin Hood (Russell Crowe & Cate Blanchett). Shrek och Love Happens tittade vi på i helgen och igår tittade vi på i går kväll. Riktigt mysigt att sitta uppe och titta på film när barnen sover. Tyckte filmen var rätt bra. Lite förvirrande var det, eftersom denna versionen skiljer sig från dom andra Robin Hood filmerna jag har sett. Russell Crowe är en riktigt bra skådis som passar för den här typen av film. Har gör ju Gladiator filmen suveränt. Hade dock lite svårt att hålla mig vaken. Robin Hood filmen var 2½ timma lång. Men klart sevärd!

Love Happens är också en rejält bra film. Som också är sevärd. En till viss del sorglig film med happy ending. Så skönt det var att få gråta lite. 
Den filmen handlar om en man som har skrivit en självhjälpsbok om hur man övervinner sorg. Han är mitt uppe i framgången, när han träffar Eloise (Jennifer), en spontan florist. Han inser att han själv inte lever upp till bokens instruktioner. Plötsligt behöver han hjälp med att hjälpa sig själv. Se den! Den är riktigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar