18 februari 2011

Fixar och donar

Idag håller jag på och fixar lite inne i sovrummet. Skurar golv och tar bort lite färgstänk. Torkar dammiga möbler, och ställer dom tillrätta. Baxar in madrasserna i sängstommen. Ska bädda rent och sen blir det till att skruva dit gardinfästen och fönsterbrädan igen. Men det låter jag nog mannen göra. 
Tycker färgen blev perfekt där inne. Varm men ändå ljus. Strand heter visst färgen. Ska bli skönt att få ordning på vardagsrummet igen. Känns som vi bor som "taikons". Men tur att det inte alltid är så. 


Vi har även fixat i ordning i tjejernas rum. Flyttat ihop sängarna, så det blev en stor säng. Linnea har den senaste tiden kommit in till oss varenda natt. Antingen drar det kallt vid hennes sida eller så behöver hon närhet. Så nu flyttade vi hennes säng till Ebbas sida, där det är varmare. Vad lycklig hon var när hon kom ut i morse och jubilerade ut att hon minsann sovit i sin egen säng hela natten. Nu hoppas vi att det fortsätter så också. Sover inget vidare, när det är trångt i sängen. Men barnen gör det i alla fall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar